Bag om Griffenfelds

Griffenfelds er ejet og drevet af Lars Holdgaard, der har mere end 15 års erfaring inden for restaurations- og eventbranchen. Lars står bag flere virksomheder bl.a. Holdgaard Event og Vignetten Vinimport, og udover at være en iværksætter ind til benet, er han en passioneret kok og vinkender. 

Lars overtog Griffenfelds i 2022 med visionen om at kombinere sine passioner for god mad, vin og drikke med sin glæde ved at bringe folk sammen om events, fester og arrangementer. 

Griffenfelds er derfor i dag meget mere end en bar, café og bistro – det er et centrum for inspirerende events, sportslige aktiviteter, gode madoplevelser, vinsmagninger og meget mere.

Se menukort

Action: Medarbejder citat
Action: Medarbejder citat

Lars Holdgaard, ejer af Griffenfelds

God kvalitet behøver ikke koste en formue

Den gode allround oplevelse behøver ikke nødvendigvis inkludere hvide duge og små retter til overpris. Vi vil hellere lægge vores energi i at servere friske og lokale kvalitetsråvarer og sørge for, at vores gæster føler sig godt tilpas i afslappede og hyggelige omgivelser.

Partnerskaber,
der giver mening

Griffenfelds samarbejder med nogle af de bedste i branchen, bl.a. Katten i Køkkenet – Private Dining, som løbende er med til at udvikle vores menu og servicere vores gæster.

Besøg Katten i Køkkenet

Vores tætte samarbejde med Stensballegaard Golfklub betyder, at du som gæst kan nyde det bedste fra begge verdener; et slag golf og lækker mad i naturrige omgivelser.

Besøg Stensballegaard Golfklub

Fordelskort og gavekort

Sæt 1.000 kr. ind på dit fordelskort
og få 15 % rabat på alt
Giv et gavekort til Griffenfelds
på et valgfrit beløb til én, du holder af

Kontakt os

Job hos Griffenfelds?

Se vores ledige jobs her på siden, eller søg uopfordret, hvis du gerne vil være en del af Griffenfelds-teamet. Vi leder ofte efter nye, dygtige kolleger, som kan være med til at give vores gæster den bedste oplevelse.

Se jobs

bubble