Bryllup

Bryllup er ét af livets helt store og særlige begivenheder, hvor der hos mange er kræset lidt ekstra for detaljerne. Hos Griffenfelds kan vi hjælpe med at arrangere en bryllupsfest, som I aldrig glemmer, hvor der vil være tænkt på alt inden, under og efter festen. 

Vi har mange års erfaring med planlægning og facilitering af større bryllupsfester, og vi kan sørge for, at I får lige præcis den dag, som I drømmer om. Vi har rammerne, men i fællesskab står vi for at fylde dem ud med alt det, som I elsker. 

Vi skræddersyer dagen ud fra jeres ønsker, og her er ingen idé for stor, for lille, for skør eller for kedelig. Vi står for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om at nyde jeres store dag. 

I og jeres gæster får samtidig glæde af Horsens' måske bedste udsigt udover skov, vand og greenen, hvor der vil være rig mulighed for at få taget smukke billeder i de unikke, naturrige omgivelser.

Kontakt os

Send din forespørgsel her

Har du spørgsmål eller vil høre mere om muligheden for at holde dit næste arrangement hos Griffenfelds? Udfyld kontaktformularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble